Ексклюзиви
субота, 10 грудня 2022 07:21

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ влучно вдарили по пунктах управління та скупченнях окупантів ‒ Генштаб

ЗСУ влучно вдарили по пунктах управління та скупченнях окупантів ‒ Генштаб
За добу українські війська відбили атаки російських окупантів біля 13-ти населених пунктів. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

За минулу добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки російських окупантів біля 13-ти населених пунктів.

Українські війська нанесли низку ударів по скупченнях загарбників, повідомляє вранці 10 грудня Генеральний штаб Збройних сил України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гайдай: ЗСУ вже підійшли до Кремінної впритул

Ворожі атаки відбито біля Площанки, Невського та Білогорівки Луганської області. Також противник зазнав невдачі в районах населених пунктів Яковлівка, Бахмутське, Підгородне, Бахмут, Опитне, Курдюмівка, Дружба, Невельське, Побєда і Новомихайлівка на Донеччині.

"Підрозділи українських ракетних військ і артилерії за минулу добу уразили чотири пункти управління та п'ять районів зосередження особового складу, озброєння і військової техніки окупантів", ‒ йдеться у повідомленні.

Російські загарбники продовжують зазнавати суттєвих втрат на Луганщині. Лише до центральної міської лікарні в тимчасово окупованій Кадіївці минулої доби доправлено близько 50 поранених окупантів. Про це у вечірньому зведенні 9 грудня повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

Збройні сили України попередньої доби ліквідували ще 310 окупантів. Усього з початку повномасштабного вторгнення втрати Росії становлять 93 390 військових, повідомляє Генштаб ЗСУ.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ влучно вдарили по пунктах управління та скупченнях окупантів ‒ Генштаб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути