субота, 10 вересня 2022 08:01

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ відкинули ворога в районах п'яти населених пунктів на Донеччині

ЗСУ відкинули ворога в районах п'яти населених пунктів на Донеччині
ЗСУ відбили атаку ворога в районах п'яти населених пунктів на Донбасі. Фото: Генштаб ЗСУ

Російські окупанти зосереджують зусилля на встановленні повного контролю над територією Донецької області.

Збройні сили України відбили атаки ворога в районах п'яти населених пунктів – Зайцеве, Весела Долина, Соледар, Бахмут та Первомайське. Про це повідомив Генеральний штаб ЗСУ в ранковому зведенні 10 вересня.

Окупанти продовжують обстрілювати військову та цивільну інфраструктуру із танків, бойових машин, ствольної та реактивної артилерії. Зокрема, на Слов'янському напрямку – в районах населених пунктів Слов'янськ, Долина, Краснопілля, Велика Комишуваха, Микільське, Дібрівне; на Краматорському напрямку – біля Серебрянки, Кривої Луки, Сидорового, Григорівки, Івано-Дар'ївки та Спірного; на Бахмутському напрямку – в районах населених пунктів Зайцеве, Миколаївка Друга, Весела Долина, Соледар, Бахмутське, Бахмут і Яковлівка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кремль відмовився коментувати втрату Балаклії: Путін скликає Радбез РФ

Також ворог накрив вогнем на Авдіївському напрямку з мінометів та ствольної артилерії населені пункти Красногорівка, Авдіївка, Опитне, Водяне, Карлівка та Первомайське; на Новопавлівському напрямку – в районах населених пунктів Мар'їнка, Новомихайлівка, Микільське, Вугледар, Шевченко, Велика Новосілка, Богоявленка, Нескучне, Времівка. Сили оборони успішно відбили атаки противника в районах населених пунктів Зайцеве, Весела Долина, Соледар, Бахмут та Первомайське.

"Протягом минулої доби ворог завдав 13 ракетних та 23 авіаційні удари по об'єктах на території України. Зокрема, постраждала інфраструктура в районах населених пунктів Великі Проходи, Авдіївка, Невельське, Мар'їнка, Велика Новосілка, Нескучне, Вільне Поле, Полтавка", – йдеться в повідомленні.

У так званій російській політичній еліті почнеться незворотний процес трансформації, як тільки впадуть Донецьк і Луганськ. Кремль "по-звірячому" боїться відповідальності за злочини проти України, заявив радник керівника Офіса президента Михайло Подоляк.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ відкинули ворога в районах п'яти населених пунктів на Донеччині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути