неділя, 20 березня 2022 07:03

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ перемолотили окупантів: із ударного загону костромського полку живим лишився один солдат

ЗСУ перемолотили окупантів: із ударного загону костромського полку живим лишився один солдат
ЗСУ ефективно знищують окупантів. Із ударного загону костромського полку живим залишився один військовослужбовець. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Збройні сили України продовжують знищувати російських окупантів.

Так, стало відомо, що зі зведеного загону 331-го гвардійського парашутно-десантного ударного костромського полку, який брав участь у бойових діях на Київському напрямку, залишився в живих один військовий. І той знаходиться у шпиталі. Такі дані повідомили в Генштабі ЗСУ станом на ранок 20 березня.

"На фоні подібних обставин командуванням російського чорноморського флоту терміново проводяться заходи щодо заміни 130 відказників-контрактників 810-ї бригади морської піхоти на десантників 7-ї десантно-штурмової дивізії. Питання щодо їхньої подальшої служби вирішує ФСБ", - кажуть в Генштабі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Одним зрадником менше: ліквідовано капітана армії РФ, котрий народився в Києві

Крім того, на тимчасово окупованій території Донецької області російськими кураторами оголошено чергову хвилю мобілізації для поповнення 1-го армійського корпусу. Граничний вік відмобілізованих підняли до 65 років.

Подібне очікується і на тимчасово окупованій території Луганської області. Оскільки з зони дії 2-го армійського корпусу до населених пунктів Луганськ, Сорокіне та Довжанське щодня прибувають вантажні автомобілі, заповнені тілами солдат.

Напередодні повідомлялося, що на Київщині біля селищ Здвижівка та Берестянка окупанти накопичили техніку і будують захисні споруди.

Крім того, на нових супутникових знімках Maxar Technologies, які зробили 17 березня, були помітні захисні вали навколо російської військової техніки в районі села Озера та авіабази Антонів.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ перемолотили окупантів: із ударного загону костромського полку живим лишився один солдат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути