вівторок, 27 вересня 2022 07:40

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ "мінуснули" велику кількість техніки та окупантів у Херсоні, Мелітополі та Токмаку

ЗСУ "мінуснули" велику кількість техніки та окупантів у Херсоні, Мелітополі та Токмаку
Протягом доби українські військові відбили атаки російських окупантів в районах семи населених пунктів на Донбасі. Фото: Генштаб ЗСУ

Протягом доби українські військові відбили атаки російських окупантів в районах семи населених пунктів на Донбасі.

Це, зокрема, Соледар, Курдюмівка, Зайцеве, Майорськ, Бахмут, Кам'янка, Первомайське. Таку інформацію надав Генеральний штаб Збройних сил України у ранковому зведенні 27 вересня.

Також у Генштабі підтвердили успішне ураження особового складу та техніки ворога за попередні дні. Так, у Херсоні знищили та вивели з ладу сім вантажівок "Урал", в Мелітополі знищили до 10 одиниць озброєння та військової техніки, а також понад 20 окупантів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни повністю закрили на в'їзд та виїзд окуповану частину Херсонщини

В районах населених пунктів Токмак та Чернігівка Запорізької області знищили ворожий комплекс С-300, п'ять одиниць військової техніки та поранили понад 50 окупантів.

"Авіація Сил оборони завдала 28 ударів. Підтверджено ураження понад 20 районів зосередження живої сили і військової техніки противника та семи позицій зенітних ракетних комплексів. Втрати ворога уточнюються. Ракетні війська і артилерія уразили п'ять пунктів управління, 12 районів зосередження живої сили та техніки противника, дві позиції зенітних ракетних комплексів, три склади з боєприпасами, а також понад 10 окремих важливих цілей", – зазначив Генштаб.

Українські військові влаштували засідку та знищили екіпажі трьох "Тигрів" у Донецькій області. Під час операції спалили одну бойову машину росіян і повністю знищили екіпажі трьох "Тигрів", повідомили Сили Спеціальних операцій ЗСУ.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ "мінуснули" велику кількість техніки та окупантів у Херсоні, Мелітополі та Токмаку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути