Ексклюзиви
неділя, 07 лютого 2016 14:27

Зозуля розповів, чому патрульні стріляли у BMW

Зозуля розповів, чому патрульні стріляли у BMW
politrada.com

Автомобіль BMW намагався втекти від переслідування й дуже грубо порушив ПДР. Віні становив небезпеку для пішоходів і водіїв. Про на брифінгу заявив начальник управління столичної поліції Юрій Зозуля, інформує канал 112.

"Почали переслідування з Солом'янського району, через Шевченківський, Святошинський і до Голосієво. Протягом руху автомобіль з порушниками не реагував ні на які вказівки патрульних. Неодноразово дуже грубо порушуючи ПДР, наражаючи на небезпеку громадян та водіїв. Зокрема, на бульварі Шевченка рухався по зустрічній смузі руху на дуже великій швидкості. патрульні переслідували весь цей час. При під'їзді з проспекту Перемоги на Кільцеву патрульні після кількох попереджень відкрили вогонь на попередження, автомобіль не відреагував ніяк. Оскільки він створював серйозну загрозу для життя громадян, патрульні, керуючись ст. 46 закону Україна про Нацполіцію відкрили вогонь, щоб зупинити авто шляхом пошкодження. Відкрили вогонь по колесах. Водій не відреагував і продовжив втечу", - сказав він.

За його словами, на той момент переслідували авто вже два патрульних автомобілі.

"Машина виїхала на вул. Сірка в сторону Новоселок. Там автомобіль порушників розвернуло, він зупинився, патрульні намагалися його заблокувати своїми авто, вийшли з машин, дали вказівки, щоб водій і пасажири заглушили мотор і вийшли, після чого автомобіль знову почав рух, збивши одного патрульного. почав спочатку рух задом, потім поїхав на ще одного патрульного. Він встиг відскочити в останній момент перед зіткненням. Продовжилося переслідування. Авто повернулося на вул. Заболотного, де вилетіло на узбіччя, двоє пасажирів вийшли з піднятими руками і здалися. Водій почав тікати. Його наздогнали і затримали", - сказав він.

Потім, за словами Зозулі, поліція виявила, що в авто четверта особа, пасажир був поранений. "Його дістали, близько 10 хвилин він був живим. Але він помер від поранень", додав він.

Начальник столичної поліції також повідомив, що в даний час проводяться слідчі дії щодо цих трьох осіб.

"Крім людини, яка померла, ніхто більше не постраждав, у решти незначні пошкодження в зв'язку з ДТП", - сказав Зозуля.

Раніше повідомлялося, що київські патрульні застрелили людину при переслідуванні

Зараз ви читаєте новину «Зозуля розповів, чому патрульні стріляли у BMW». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути