неділя, 05 квітня 2020 10:56

Зникнення та звіряче вбивство підлітків: мати дівчини розповіла подробиці

Зникнення та звіряче вбивство підлітків: мати дівчини розповіла подробиці
На Львівщині знайшли вбитими 17-річного хлопця та 16-річну дівчину. Фото: facebook.com/MVS.LVIV

16-річна Анастасія Гетьман та 17-річний Юрій Дацьків із Золочева на Львівщині, яких знайшли вбитими, зустрічалися понад 3 роки.

15 березня підлітки вийшли на прогулянку і зникли. Вдома залишили записки, в яких попередили, що їм загрожує небезпека, розповідає мати дівчини Марта.

"У першій записці вказали, якщо їх не буде до 7-ї години вечора – то їх замаринують. А в іншій записці вказали, що якщо їх не знайдуть до 7-ї ранку вже наступного дня – тоді їх розшукувати за координатами. Їх нам показали. Це в'їзд у Підбірці", - розповіла жінка, передають "Надзвичайні новини".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хворіла на рак: розповіли про вбиту 16-річну дівчину

Дітей шукали у Золочеві і всіх навколишніх селах. Але безрезультатно. Могилу зі спаленими тілами знайшли, як затримали підозрюваних у вбивстві. Проте мати дівчини вважає, що затримані наркоторговці – лише виконавці злочину. Замовників слід шукати серед місцевих високопосадовців. Каже, що її доньку та її друга змушували розповсюджувати наркотики.

"Думаю, не одні ці хлопці винні. Не можуть молоді люди самі оперувати таким товаром", - додала жінка.

Слідство у справі триває.

Тіла зниклих підлітків знайшли 31 березня. Підозрювані у вбивстві - 18 та 19-річний наркоторговці. Зловмисники ретельно спланували вбивства. Вибрали місце в лісі неподалік села Підбірці Золочівського району, викопали яму, приготували знаряддя скоєння злочину та бензин для спалення тіл. 15 березня вони заманили юнака та дівчину в ліс. Забили їх битами до смерті, тіла скинули в яму, облили бензином, підпалили та закопали.

Зараз ви читаєте новину «Зникнення та звіряче вбивство підлітків: мати дівчини розповіла подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути