Ексклюзиви
пʼятниця, 11 червня 2021 17:18

Зникнення офіцера морської охорони: справа обростає цікавими подробицями

В Одесі 11-й день розшукують 37-річного Олексія Черткова, керівника штабу загону морської охорони Державної прикордонної служби.

Напередодні свого зникнення він позичав гроші у співслужбовців. Ідеться приблизно про 400 тис. грн. Гроші офіцер позичав під різними приводами, пише OBOZREVATEL.

"Олексій просив позичити гроші у своїх колег-прикордонників. Усім називав різні причини, але нічого екстраординарного. Давали, тому що в усіх бувають ситуації, коли потрібно "перехопити". А вже після того, як Олексій зник, приблизно підрахували загальну суму й вийшло майже 15 тисяч доларів", – розповів співрозмовник.

Автор: obozrevatel.com
  В Одесі 11-й день  розшукують 37-річного Олексія Черткова, керівника штабу загону морської охорони Державної прикордонної служби
В Одесі 11-й день розшукують 37-річного Олексія Черткова, керівника штабу загону морської охорони Державної прикордонної служби

За словами одного з офіцерів, це не та сума, щоб із нею втекти. Він також вважає, що, можливо, з Чертковим сталася біда, але сподівається, що той живий.

"Хіба що ці гроші були потрібні, щоб віддати комусь борг. Про те, що начштабу знадобилися кошти "на втечу", не хочеться й думати", - сказав офіцер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Начальника штабу морської охорони шукають 11-ту добу

Ще один співслужбовець Олексія Черткова розповів, що батьки й інші родичі офіцера живуть у Криму, проте він сам уже багато років служить в Одесі.

Розшукують зниклого офіцера Держприкордонслужба, поліція та військова контррозвідка Служби безпеки. Зокрема,відпрацьовують і версію, що офіцер міг перетнути державний кордон з підробленими документами. Це припускають навіть в орієнтуванні про розшук начштабу.

Також є припущення, що офіцера могли викрасти. Одна з причин – Чертков мав доступ до інформації, яка може цікавити спецслужби Росії.

Капітан першого рангу Олексій Чертков зник 1 червня. О 06:30 вийшов зі свого будинку на вул. Грушевського, але в розташування загону не прибув. Про нього відомо, що одружений, має сина й доньку. Власник двох квартир в Одесі. Одна – службова, інша належить дружині Катерині.

Зараз ви читаєте новину «Зникнення офіцера морської охорони: справа обростає цікавими подробицями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути