Ексклюзиви
вівторок, 25 травня 2021 10:45

Зниклого 23-річного чоловіка знайшли мертвим. Експерти вказали на важливий факт

Зниклого 23-річного чоловіка знайшли мертвим. Експерти вказали на важливий факт
У Дніпрі в Києві знайшли тіло зниклого 23-річного Дмитра Волосевича. Фото: kyiv.npu.gov.ua

У Києві в Дніпрі знайшли тіло 23-річного Дмитра Волосевича. Він зник на Оболоні 14 квітня - посеред ночі без телефона й документів вийшов із дому й не повернувся. Смерть настала за три тижні після зникнення - на початку травня, за висновками експертів.

Тіло було спотворене перебуванням у воді, але одяг і характерні татуювання не залишили сумнівів - це дійсно Дмитро, ідеться в сюжеті програми "Надзвичайні новини. ICTV".

Рідні й друзі Дмитра до останнього вірили в щасливий фінал, але дива не сталося. У поліції кажуть, що ознак насильницької смерті на тілі Дмитра не виявили. І припускають, що хлопець сам міг стрибнути в Дніпро з моста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зниклого торік 22-річного чоловіка знайшли мертвим

Мати Дмитра версію самогубства відкидає. Каже, що син був життєрадісним і мав купу планів на життя. Не вживав наркотиків і не зловживав алкоголем. Дівчини на той момент він теж не мав, тому приводів для скоєння самогубства, на думку матері, у нього не було. Жінка припускає, що в усьому винна нова робота Дмитра, на яку він влаштувався незадовго до зникнення. Вона нібито була пов'язана з ескорт-послугами, а Волосевич був там менеджером.

Жінка не розуміє, чому поліція нікого не допитала з тієї підозрілої роботи й чому так довго шукали її Дмитра. Можливо, якби поквапилися, його можна було б знайти живим.

В озері в Тяжилівському мікрорайоні Вінниці знайшли мертвим 23-річного Михайла Зубчука. Він зник дорогою з дня народження. Його 12 днів шукали поліцейські, рятувальники, нацгвардійці, волонтери, рідні й друзі. Тіло чоловіка дістали з триметрової глибини озера рятувальники. Мобільний телефон, гроші та особисті речі були з ним.

Зараз ви читаєте новину «Зниклого 23-річного чоловіка знайшли мертвим. Експерти вказали на важливий факт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути