понеділок, 30 січня 2017 13:25

Знайшли стрільця, який поранив 6-річного хлопчика
3

6-річного хлопчика із Дніпра, який отримав вогнепальне поранення в груди, підстрелив на рік старший товариш.

Про це повідомила речниця ГУ НП у Дніпропетровській області Анна Старчевська.

"Подія сталася не на вулиці, а в квартирі. Постраждалий з матір'ю були в гостях. Коли дорослі перебували на кухні, хлопчики 6 і 7 років гралися в кімнаті. Почувся хлопок. Коли дорослі прибігли в кімнату, побачили поранену дитину. З'ясували, що діти знайшли пістолет під патрон "Флобера" і під час гри з ним несподівано пролунав постріл. Старший із необережності вистрілив у бік молодшого", − розповіла Старчевська.

За її словами, справу, ймовірніше, перекваліфікують у нанесення тілесних ушкоджень з необережності. А дорослих збираються притягнути до відповідальності за неправдиві свідчення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рідний дядько вистрелив у свого 3-річного племінника

23 січня у Дніпрі на житловому масиві Придніпровськ 6-річний хлопчик отримав поранення у груди. Тоді батьки повідомили, що почули хлопок, коли проходили повз арку біля будинку. Після чого дитина раптом вхопилася за груди. Лікарі виймали кулю близько 10 год. Життю малюка нічого не загрожує. За кілька днів півсотні поліцейських відпрацьовували територію і опитували свідків події. Свідки плуталися у свідченнях. За підсумками проведених оперативно-слідчих дій поліцейським вдалося з'ясувати, що дитину поранили під час дитячих ігор зі зброєю.
Зараз ви читаєте новину «Знайшли стрільця, який поранив 6-річного хлопчика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути