пʼятниця, 29 березня 2019 20:34

Знайшли нападника на інкасаторів

У четвер, 28 березня, в Києві затримали учасника розбійного нападу на інкасаторський автомобіль Приватбанку в Харківській області 2016 року.

Про це повідомив перший заступник голови Національної поліції України - начальник кримінальної поліції В'ячеслав Аброськін.

Підозрюваний 1978 року народження перебував в активному міждержавному розшуку з 2016 року. Він причетний до пограбування інкасаторів 21 липня 2016 року в селищі Куп'янськ-Вузловий Куп'янського району Харківської області. Тоді банда заволоділа грошима в сумі 5,5 млн гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-менеджер "Ощадбанку" пограбував банк на 17 млн

Двоє людей викрали автомобіль інкасаторів біля одного з магазинів. Напад стався, коли інкасатори вийшли, щоб замінити в банкоматі касети. Чоловіки, погрожуючи водієві пістолетом, витягли його з машини, сіли в неї і зникли. За 20 хвилин автомобіль знайшли неподалік від місця події.

Аброськін повідомив, що Дзержинський суд Харкова вже заарештував підозрюваного.

У Кривому Розі невідомий напав на касирку "Акордбанку" із ножем і пограбував відділення фінустанови, повідомили у відділі комунікації поліції Дніпропетровської області.

Зараз ви читаєте новину «Знайшли нападника на інкасаторів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути