вівторок, 08 січня 2013 14:41

Знайшли крайнього: в "Аеросвіті" кажуть, що у бідах їх пасажирів винувата брехлива преса

Знайшли крайнього: в "Аеросвіті" кажуть, що у бідах їх пасажирів винувата брехлива преса

Авіакомпанія "АероСвіт" заявляє, що до скасування рейсів 5-8 січня привела перекручена інформація в ряді інтернет-видань про банкрутство компанії.

"АероСвіт" підтверджує, що 5-8 січня вони були змушені скасувати низку рейсів через призупинення обслуговування в деяких аеропортах, зокрема у Варшаві, Стокгольмі, Копенгагені, Тель-Авіві. Зупинка літаків компанії в зазначених пунктах, в свою чергу, обмежила можливості "АероСвіту" в забезпеченні своєчасного виконання рейсів в інших напрямках.

"Рішення аеропортів і хендлінгових компаній було спровоковано спотвореною інформацією в ряді Інтернет-видань про нібито визнання "АероСвіту" банкрутом. Контрагенти, згідно їх запитам, побоювалися припинення українським перевізником оперування та розрахунків за надане обслуговування", - йдеться в повідомленні прес-служби компанії.

У цьому зв'язку "АероСвіт" направив всім компаніям-партнерам письмове повідомлення про намір продовжити оперування та виконання своїх поточних зобов'язань.

"АероСвіт" також роз'яснив, що звернення авіакомпанії до господарського суду Київської області з заявою про порушення справи про банкрутство направлено на запуск процедури санації, відновлення платоспроможності та забезпечення виконання зобов'язань перед кредиторами в повному обсязі.

Авіакомпанія продовжує переговори з адміністрацією аеропортів, котрі припинили обслуговування рейсів "АероСвіту", і розраховує на прийняття компромісного рішення.

Нагадаємо, 4 січня "АероСвіт" заявив, що не є банкрутом, не зупиняє виробничу діяльність і виконує в повному обсязі всі операційні процедури, включаючи заходи по забезпеченню безпеки польотів.

29 грудня 2012 господарський суд Київської області виніс ухвалу про початок провадження у справі про банкрутство приватного акціонерного товариства "Авіакомпанія "Аеросвіт".

Зараз ви читаєте новину «Знайшли крайнього: в "Аеросвіті" кажуть, що у бідах їх пасажирів винувата брехлива преса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути