Ексклюзиви
понеділок, 23 жовтня 2017 07:54

Знайомі Зайцевої розповіли про її першу ДТП: дівчину "збирали з частин"

Знайомі Зайцевої розповіли про її першу ДТП: дівчину "збирали з частин"
Підозрювана в скоєнні смертельного ДТП у Харкові Олена Зайцева у 2007 році потрапила разом з матір'ю в автомобільну аварію Фото: kordon.org.ua

Підозрювана в скоєнні смертельного ДТП у Харкові Олена Зайцева у 2007 році потрапила разом з матір'ю в автомобільну аварію, після якої постійно приймає спеціальні ліки.

Аварія трапилася на проспекті Леніна (зараз проспект Науки) в Харкові.

"Найбільше тоді постраждала саме 10-річна Олена. Лікарі буквально по частинах її збирали, "ліпили" наново її обличя. На обличчі досі залишилися шрами, які вона намагається приховувати за допомогою косметики. Я не міг собі уявити, що після пережитого в дитинстві вона зможе порушувати швидкісний режим. Після того ДТП у неї почалися страшні головні болі, й вона вже 10 років сидить на серйозних знеболювальних ", – сказав на умовах анонімності знайомий родини Зайцевих.

Про прийом препаратів відразу сказали лікарю, який брав аналіз крові після ДТП, яке трапилося 18 жовтня, передає місцевий сайт "Город Х".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кривава ДТП у Харкові: що відомо про п'ятьох загиблих

"Алкоголю там не було однозначно. В суді говорили про опіати – нічого не можу відповісти. Якщо вживала – ніхто з дорослих цього не знав. Можливо, якісь компоненти були в знеболюючих таблетках, не знаю", – говорить чоловік, який знайомий з сім'єю Зайцевих близько 20 років.

"Що вони планують? Нічого не планують, все прекрасно розуміють, що Олена винна. Вона і сама твердить: моя машина вбила людей. Те, що вона буде відповідати за скоєне, – ясно як білий день. Незрозуміло інше: чому водій Touareg зовсім уникнув відповідальності? Зайцеви сподіваються на результати дорожньої експертизи, можливо, вона щось прояснить ", – каже співрозмовник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олені Зайцевій обрали запобіжний захід

Другий учасник резонансної аварії у Харкові, що був за кермом Volkswagen Touareg, 49-річний Геннадій Дронов, зараз перебуває у лікарні і готовий співпрацювати зі слідством.

Зараз ви читаєте новину «Знайомі Зайцевої розповіли про її першу ДТП: дівчину "збирали з частин"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути