понеділок, 14 лютого 2011 20:01

ЗМІ: Донька Онопенка повернула борг

ЗМІ: Донька Онопенка повернула борг

Донька голови Верховного суду України Василя Онопенка Ірина повернула Валерію Ксьонзенку борг, що виник в результаті договору позики, укладеного в травні 2008 року на суму 252,5 тис. грн.

Про це повідомляє ZN.UA з посиланням на інформацію Лариси Онопенко, мами Ірини.

"Онопенко 11 лютого направила лист Ксьонзенко з пропозицією погасити зазначений борг. Ксьонзенко погодився на таку пропозицію, і сьогодні йому була передана вся сума коштів, яку він визначив у своїй позовній заяві до суду про стягнення боргу з Ірини Онопенко. Кошти були передані в присутності нотаріуса, і цей факт був нотаріально завірений", - наголошено у повідомленні.

У своїй нотаріально завіреній заяві, копію якого має в своєму розпорядженні ZN.UA, Ксьонзенко зазначив про "факт повного розрахунку" між ним та Іриною Онопенко, а також підкреслив: "Ніяких матеріальних, фінансових та інших претензій, які б стосувалися договору позики, укладеному між мною і Онопенко Іриною Василівною, я, Ксьонзенко Валерій Петрович, до Онопенко Ірині Василівні не маю ".

У зв'язку з погашенням боргу Ксьонзенко 14 лютого звернувся до суду із заявою про закриття справи і залишення його позову без розгляду.

Лариса Онопенко зазначила, що "борг повернули за рахунок сімейних заощаджень, у тому числі коштів нашої сім'ї і дочки Ірини".

Як пише ZN.UA, згідно з оприлюдненою Василем Онопенком інформацією про доходи, річний розмір його заробітної плати протягом останніх років у середньому становив 400-450 тис. грн. Зокрема, в 2009 році загальний дохід членів його сім'ї становив понад 502 тис. грн.

Раніше прес-служба Генпрокуратури повідомила, що Головне управління з розслідування особливо важливих справ Генеральної прокуратури проводить досудове слідство у кримінальній справі проти дочки Василя Онопенка Ірини, а також її колишнього чоловіка Володимира Котлярова про заволодіння шляхом шахрайства грошовими коштами в іноземній валюті у сумі, еквівалентній 2,4 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «ЗМІ: Донька Онопенка повернула борг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути