понеділок, 14 лютого 2011 11:05

Колишній чоловік дочки Онопенка погрожував кредитору

Колишній чоловік дочки Онопенка погрожував кредитору

Колишній чоловік дочки глави Верховного суду Василя Онопенка Ірини, Володимир Котляров погрожував бізнесменові Валерію Ксьонзенко подати на нього заяву про вимагання в ГПУ, якщо той буде дзвонити і вимагати повернення трьохсоттисячним боргу.

Про це він сказав в інтерв'ю газеті "Сегодня".

За його словами, боргова епопея почалася ще в 2007 році.

"Ця історія почалася в 2007 році. Я разом з дочкою і зятем Онопенко три рази на тиждень займалася в київському фітнес-залі. Котляров почав проявляти інтерес до мене, розпитував, як справи, - розповів нам бізнесмен. - Через рік Володимир та Ірина у мене позичили спочатку 10 тисяч доларів на три дні, потім попросили 20 тисяч на тиждень. Віддали їх вчасно. Після цього він разом з Іриною приїхали до мене на роботу і попросили в борг 50 тисяч на три місяці. Почали вмовляти, тому як такі гроші потрібні були для розвитку бізнесу, і додали, що я, мовляв, можу розраховувати на зв'язку Василя Онопенка", - додав бізнесмен.

У теж час, за його словами через три місяці йому не повернули гроші, а навпаки попросили ще 150 тисяч, а пізніше два рази по 50 тисяч.

"Я почав цікавитися, коли повернуть, але мене годували "сніданками". Спочатку подав до суду на Котлярова, виграв справу, потім - на Ірину. Але грошей мені так і не повернули. Тому і довелося звернутися до ГПУ. Після того, як ГПУ порушила справу, Котляров приїжджав до мене, обіцяв повернути борг, але попросив мій паспорт. Я не став йому його давати ... У суботу я розмовляв з дружиною Онопенко по телефону, вона запитала про те, коли мені можна повернути гроші. Я відповів , що в будь-який момент. Вона пообіцяла передзвонити ", - розповів він.

Політичне підгрунтя справи, про яку з самого початку говорить Василь Онопенко, Ксьонзенко заперечує.

"Після всіх судів у мене залишився один шанс повернути гроші, якщо розслідуванням займеться ГПУ, - говорить бізнесмен. - Те, як вони мене кинули - це формене шахрайство. Більш того, Котляров днями погрожуаав мені:" Якщо будеш телефонувати і вимагати борг, я на тебе подам заяву про вимагання в ГПУ, забудь мій номер!".

Раніше дружина Василя Онопенка Лариса запевнила, що борг Ксьонзенку повернуть. Водночас глава Верховного суду Василь Онопенко зазначив, що борг складає лише 50 тисяч.

Зараз ви читаєте новину «Колишній чоловік дочки Онопенка погрожував кредитору». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути