вівторок, 08 листопада 2011 10:26

Злочинець з Донбасу серед білого дня напав на матір з немовлям

Злочинець з Донбасу серед білого дня напав на матір з немовлям

Під час нападу грабіжника на 25-річну мешканку Запоріжжя ледь не постраждало немовля - молода мама встигла підхопити дитя, яке випало з коляски, яку штовхнув нальотчик, коли тікав. Про це повідомила помічник прокурора Комунарського району Запоріжжя Регіна Цалкіна.

"Напад стався вдень на очах у багатьох людей на молоду жінку, яка прогулювалася з немовлям в парку поряд з Комунарською райадміністрацією Запоріжжя. Чоловік, уродженець одного з міст Донецької області, тимчасово проживає в Запоріжжі, йшов по парку назустріч молодій жінці. Побачивши на шиї у жінки ланцюжок із золотим хрестиком, у чоловіка виникли злочинні наміри", - розповіла Регіна Цалкіна.

Представник ромської національності, який має 4 класу середньої школи освіти, проживав у Запоріжжі у співмешканки. Працював вантажником в одному з магазинів. Бачачи, що жінка беззахисна, він зірвав з її шиї хрестик і кинувся навтьоки. Тікаючи, він перевернув коляску, де лежала крихітна дівчинка. Дитя випало з коляски, але її мама встигла підхопити, тим самим запобігла важким травмам. Однак випадкові перехожі зуміли затримати грабіжника. Один чоловік зумів підставити підніжку втікачеві, а другий - заламав руки. Через пару хвилин на руках цигана зачинилися міліцейські наручники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Миколаївщині садист неодноразово бив та грабував сусіда-пенсіонера

"Кримінальну справу за обвинуваченням 24-річного чоловіка в грабежі передано до суду. Держзвинувачення проситиме для нього 5 років позбавлення волі", - повідомила Регіна Цалкіна.

Крім того, адвокатом потерпілої щодо підсудного заявлено позов в порядку цивільного провадження про стягнення моральної шкоди, оскільки через перенесення нервового стресу після нападу, у молодої мами пропало грудне молоко.

Нагадаємо, в Лубнах Полтавської області з'явився серійний грабіжник. За словами місцевих, удень злочинець вириває в перехожих сумки, із жінок знімає золоті прикраси. Зафіксували 11 випадків. Також він підрізав студентку 18-річну Валерію Черняк біля міського стадіону.

Зараз ви читаєте новину «Злочинець з Донбасу серед білого дня напав на матір з немовлям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути