пʼятниця, 22 лютого 2013 15:16

Злочинці пограбували київського таксиста і розстріляли міліціонера

Злочинці пограбували київського таксиста і розстріляли міліціонера
Фото: brightwallpapers.com

22 лютого, близько 05:00 ранку у Києві невідомі особи пограбували водія таксі.

Потерпілий таксист повідомив міліції прикмети нападників, після цього працівники органів внутрішніх справ приступили до пошуку злочинців, пише kievnews.glavcom.ua.

Як повідомили у прес-службі Шевченківського РУ міліції Києва, коли правоохоронці помітили на одній з вулиць підозрюваних, один з молодиків кинувся бігти. Другий зловмисник був затриманий на місці. Ним виявився 24-річний місцевий житель.

Втікач намагався сховатися від міліції в одному з житлових будинків по вулиці Щербакова. При спробі правоохоронців затримати і надіти на нього наручники, зловмисник почав стріляти, поранивши одного з патрульних.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За вбивцю поліцейських дають мільйон доларів

Тим не менш, затриманий 27-річний киянин був доставлений до районного управління міліції.

На місці події правоохоронці вилучили стріляні гільзи, пістолет, пристосований для відстрілу гумових куль калібру 9 мм, два магазини до нього та інші речові докази.

Зараз матеріали по даній справі внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального злочину, передбаченого частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України ("Грабіж") і частини 2 статті 345 Кримінального кодексу України ("Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу"). Проводяться необхідні слідчі дії.

У міліції також повідомили, що поранений співробітник був госпіталізований. Лікарі поставили діагноз поранення лівої кисті. Зараз загрози його життю немає.

Зараз ви читаєте новину «Злочинці пограбували київського таксиста і розстріляли міліціонера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути