середа, 06 червня 2018 10:43

"Живий і майже здоровий" - лідер одеського автомайдану розповів про напад на себе

"Живий і майже здоровий" - лідер одеського автомайдану розповів про напад на себе
Лідер одеського "Автомайдану" Віталій Устименко після нападу перебуває в лікарні. Facebook Віталія Устименка

Чоловіки, які напали на лідера одеського "Автомайдану" Віталія Устименка, чекали на нього біля редакції близько 2 годин. Коли він вийшов - почали бити ззаду по голові. Після того, як впав — вдарили ножем. Врятував його від нападників товариш Михайло Кушнір.

Активіст перебуває у лікарні. Живий і майже здоровий, повідомив у Facebook.

"Нападники чекали впродовж щонайменше двох годин біля виходу з редакції "Суспільного". Почали завдавати удари ззаду по голові і поки я був на ногах - міг відбиватись. Ножове поранення в район нирок завдали, очевидно, коли вже збили з ніг. Мене врятував мій друг Михайло Кушнір, який в критичний момент підбіг і почав відбивати нападників. Щодо самих нападників: дуже професійні, майже беземоційні. В основному завдавали точних ударів в голову і ребра. Медики, які зашивали голову, кажуть, що поранення схожі на різані. І хоча діяли вони серед білого дня в центрі міста, де були купа свідків і безліч камер, щось мені підказує, що не знайдуть їх", - розповів активіст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали фото нападників на лідера одеського автомайдану

Устименко додав, що поранення нескладні, життю нічого не загрожує. Та друзі наполягли, аби він побув під наглядом лікарів.

Вдень 5 червня двоє невідомих напали з ножем на лідера одеської організації "Автомайдан" Віталія Устименка. На думку Віталія, двоє чоловіків спортивної зовнішності намагалися вдарити його ножем у печінку, але невдало. Нападники йому не відомі.

Зараз ви читаєте новину «"Живий і майже здоровий" - лідер одеського автомайдану розповів про напад на себе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути