понеділок, 07 листопада 2011 10:47

Жителя Донбасу вбили за те, що той не поспішав йти за горілкою

Жителя Донбасу вбили за те, що той не поспішав йти за горілкою

До чергової частини Радянського РВ Макіївського МУ міліції від місцевого жителя надійшло повідомлення про те, що в одному з селищ виявили труп з ознаками насильницької смерті.

Виїздом на місце події було встановлено, що того дня 44-річний потерпілий разом з приятелями сидів за столиком біля будинку і випивав. Коли спиртне закінчилося, один з членів компанії запропонував чоловікові сходити за черговою пляшкою і продовжити вечір. Той погодився і, взявши запропоновані гроші, пішов в найближчий магазинчик.

Однак спочатку він зайшов до себе додому, де вирішив трохи перепочити - приліг на ліжко і заснув.

Одного з товаришів по чарці розлютило довга відсутність приятеля, і він вирішив його провчити. Зайшов у відкриту квартиру, де побачив сплячого і, не кажучи ні слова, став його бити. Відвівши душу і трохи заспокоївшись, візитер покинув місце злочину, навіть не поцікавившись станом потерпілого. А той від завданих ударів помер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Одещині жінку забили насмерть держаком від лопати та м'ясорубкою

Вже на наступний день зловмисник був затриманий. Ним виявився 31-річний безробітний житель даного району, раніше не потрапляв у поле зору міліції. В даний момент порушено кримінальну справу за ч.1 ст.115 КК України - "Умисне вбивство". Чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Зараз ви читаєте новину «Жителя Донбасу вбили за те, що той не поспішав йти за горілкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути