пʼятниця, 21 грудня 2012 12:24

У Запорізькій області в пожежі, яка виникла в одному з сіл Приморського району, загинула жінка.

Про це повідомили у прес-службі Міністерства надзвичайних ситуацій у Запорізькій області.

Згідно з повідомленням, це трапилося 19 грудня о 03:33 в одному з житлових будинків по вулиці Калініна в селі Новоолексіївка .

"У службу "101" подзвонила сусідка. Коли пожежники приїхали на місце інциденту, то з'ясували, що горить на площі 60 кв. м. Полум'я швидко розповсюдилось на значну територію та охопило будинок", - розповіла Юлія Баришева, начальник прес-служби МНС у Запорізькій області.

Автор: Фото: Прес-служба МНС
 

Черговий караул МНС, що прибув на місце події, вивів з палаючого будинку 58-річного господаря на свіже повітря.

"Згодом з'ясувалось, що у помешканні залишилась хвора мати чоловіка. 77-річна жінка погано пересувалась і не змогла самостійно вийти з будинку. Втім врятувати їй життя не вдалося", - розказали у прес-службі МНС.

Вогнеборці загасили пожежу, після чого провели розбір та проливку конструкцій, щоб уникнути повторного займання. Причина виникнення пожежі встановлюється. За фактом події співробітники ГУ Держтехногенбезпеки у Запорізькій області ведуть розслідування.

Автор: Фото: Прес-служба МНС
 

Разом з тим, у прес-службі МНС зазначили, що українці стали більш обережними: в наслідок чого зменшилась кількість пожеж, і як наслідок, смертей під час них.

Баришева також зазначила, що за аналогічний період, у цьому році сталося менше пожеж.

"За рік в області сталися 2911 пожеж. В той час як у минулому році за аналогічний період відбулися 3352 пожежі. Видно, що цифра знизилася. Звичайно, тут можна говорити, що ведуться профілактичні роботи з боку МНС, але я б хотіла відначити, що росте свідомість людей. Українці стали більш обачні, і як наслідок - менше гинуть під час пожеж", - сказала Баришева

Зараз ви читаєте новину «У Запорізькій області в пожежі, яка виникла в одному з сіл Приморського району, загинула жінка.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути