понеділок, 16 липня 2012 15:41

Житель Дніпропетровська попався з дитячим порно і зброєю

Житель Дніпропетровська попався з дитячим порно і зброєю
Ділок збував свою продукцію на території Дніпропетровської області. Фото: ТСН

Працівники Управління карного розшуку ГУМВС України в Дніпропетровській області спільно з співробітниками відділу карного розшуку Дніпродзержинського міського управління, в ході проведення оперативно-розшукових заходів встановили факт збуту порнографічної відеопродукції 33-річним мешканцем Дніпропетровська. Також у зловмисника було вилучено 21 одиницю холодної зброї, близько 600 патронів різного калібру та 3 пістолети. Про це пише УНН.

Встановлено, що зловмисник 21 червня поштою надіслав рекомендований лист мешканцю м. Дніпродзержинська з DVD-диском, на якому згідно висновку експерта, знаходиться відеозапис порнографічного характеру створений за участю дітей (дитяча порнографія). За вказаний диск отримувач, скориставшись послугами одного з банків, сплатив гроші у сумі 260 грн. В подальшому з'ясувалося, що ділок збував свою продукцію на території Дніпропетровської області, а своїх клієнтів знаходив за допомогою мережі Інтернет.

В ході проведення обшуку, у затриманого окрім порнографічної відеопродукції було вилучено: 21 одиницю холодної зброї, близько 600 патронів різного калібру та 3 пістолети. Наразі, вилучена зброя та бойові припаси направлені до НДЕКЦ для проведення балістичної експертизи.

За цим фактом слідчим відділом Дніпродзержинського міського управління було порушено кримінальної справу за ознаками ч. 5 ст. 301 (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України.

Також, вирішується питання щодо порушення кримінальної справи за ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Зараз ви читаєте новину «Житель Дніпропетровська попався з дитячим порно і зброєю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути