пʼятниця, 10 лютого 2017 18:08

Жінка зарізала чоловіка та втекла до Єгипту

Жінка зарізала чоловіка та втекла до Єгипту
charivne.info

Перукаря, якого знайшли мертвим, вбила його 23-річна дружина Тетяна. Трагедія сталася 8 лютого в квартирі на вул. Пластовій у місті Рівне. Сергій із Тетяною перебували в офіційному шлюбі. Останні 8 місяців разом не жили. Жінка із дітьми - 1,5 та 3 роки - залишилися в орендованій квартирі. Того дня до неї навідався Сергій.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції області.

"Жінка зарізала чоловіка та кинула його тіло в підсобку. Зателефонувала матері. Попросили подивитися за дітьми. Пояснила, що необхідно терміново поїхати на відпочинок. Наступного дня жінка взяла онуків і поїхала на квартиру. Чекала правоохоронців, яких викликав товариш Сергія. Він і заявив про зникнення. Зі слів тещі, де перебував зять, вона не знала. Під час поверхневого огляду підозрілого нічого не виявили. Однак згодом у кладовці на підлозі помітили ногу чоловіка", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затримали жінку, яку 16 років шукали за вбивство

"Тіло було замотане в поліетиленові пакети для сміття. Виявили 4 проникаючі ножових поранення: два – у живіт, одне – у грудну клітку під серцем та ще одне – у бік. У вчиненні злочину обґрунтовано підозрюється його дружина. Причини поки що невідомі. Однак напередодні вбивства дружина забрала із перукарні гроші із сейфу. Нині суму встановлюють", — повідомив начальник кримінальної поліції Сергій Волков.

Зі слів сусідки, у подружжя частенько виникали сварки. Того дня вона чула: "Рятуйте, бо вбивають!". Коли постукала у двері, їй ніхто не відчинив. Однак не зважила на це, бо крики з сусіднього помешкання було чути постійно.

Після скоєного злочину того ж дня жінка покинула територію України, з аеропорту Бориспіль вилетіла до Єгипту. Її оголосили в міжнародний розшук. Триває досудове розслідування.

37-річного власника Рівненського салону-перукарні "Серж" Сергія Літвінова знайшли зарізаним у квартирі. Підозрюють його дружину. Поліція розшукує вбивцю. Триває слідство.

Зараз ви читаєте новину «Жінка зарізала чоловіка та втекла до Єгипту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути