Ексклюзиви
пʼятниця, 14 вересня 2018 18:10

Жінка задушила сина за годину після народження

Жінка задушила сина за годину після народження
На Київщині жінка задушила новонародженого сина через годину після пологів. Фото - Styler

За вбивство новонародженого сина жінка отримала три роки за ґратами з дворічним випробувальним терміном. Таке рішення прийняв Кагарлицький райсуд на Київщині.

При визначенні покарання суд врахував щире розкаяння обвинуваченої і той факт, що на її утриманні знаходиться четверо малолітніх дітей. Відповідне рішення було опубліковане в Єдиному держреєстрі.

Трагедія трапилася у лютому 2018-го. Жінка боялася конфлікту із чоловіком, тому про вагітність не казала.

"Коли перебувала на останньому тижні - відчула болі внизу живота. Ввечері випила дві ампули медичного препарату, який застосовується в гінекології для прискорення пологів. Перейми почалися вночі. Вона вийшла з дому і під відкритим навісом народила доношеного і цілком здорового хлопчика. Замість того, щоб закутати немовляти, тримала майже півгодини на холоді. А потім руками схопила за шию і задушила ", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заховала доньку в коробці: українка народила на польському заводі

Бездиханне тіло сина вона поклала в целофановий пакет, обмотала скотчем і сховала в старій шафі у дворі. Після пологів у жінки почалася сильна кровотеча. Довелося викликати "швидку". Медикам не зізналася, що з нею відбувається. Тільки після огляду гінеколога стало ясно, що жінка недавно народила. Про цей факт лікарі повідомили в поліцію.

У Харківській області 33-річна жінка задушила пелюшкою свою новонароджену доньку. На обліку в жіночій консультації не стояла. Коли почалися перейми – до лікарів не звернулася, народила вдома сама.

Зараз ви читаєте новину «Жінка задушила сина за годину після народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути