четвер, 04 квітня 2019 14:47

Жінка втопила новонародженого сина

Жінка втопила новонародженого сина
У селищі Недригайлів Сумської області 27-річна жінка втопила новонародженого сина. Фото - npu.gov.ua

У селищі Недригайлів Сумської області місцеві жителі розповіли про 27-річну жінку, яка втопила у відрі з помиями новонародженого сина.

Жінці вже декілька разів пропонували провести медичну маніпуляцію, щоб вона не могла мати дітей. Оскільки раніше її вже позбавили батьківських прав на двох синів. Але вона категорично відмовилася, кажуть в сільській раді. У селищі 27-річна Таміла з'явилася декілька років тому, коли приїхала вчитися в ПТУ. Але навчання вона не закінчила. Зустріла свого співмешканця Віталія, з яким досі й проживає.

У 2015 році цю жінку позбавили прав на двох синів 10 та 9 років. Зараз обидва хлопчики живуть в інших сім'ях, розповіла начальник відділу у справах дітей та молоді Недригайлівської сільської ради Світлана Сопік. Після цього жінка знову завагітніла.

"На облік до лікаря вона не ставала. Ми вже з лікарем прийшли до них у будинок і за зовнішніми ознаками він сказав, що вона чекає дитину, хоча вона все заперечувала. Вдалося умовити її стати на облік. Вона казала, що народжувати буде вдома, як її пращури. Сподівалася отримувати допомогу на дітей. А для цього потрібні документи з пологового будинку, тільки тому погодилася прийти в лікарню. Вона чекала двійню, двох хлопчиків. Але діти завмерли ще в утробі від того, що вона зловживала алкоголем", – розповіла Світлана Сопік, передає "Обозреватель".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Породілля зарізала власну дитину

Соціальна служба наполягла на тому, щоб жінка пройшла лікування від алкоголізму. Жінка не пила півроку. Далі лікуватися не захотіла. А про останню її вагітність ніхто в селі навіть не підозрював, оскільки вона ходила у зимовому одязі, і живота не було помітно. Коли поліцейські прийшли в будинок до цієї сім'ї, то одразу помітили сліди недавніх пологів. Породілля була п'яна. Вона навіть не заперечувала, що нещодавно народила дитину, але немовляти в будинку не було.

У відділенні поліції вона вже зізналася, що народила дитину у відро з відходами. За її словами, вона навіть не підозрювала, що вагітна, просто їй вранці стало зле, вона сіла на відро з відходами та "ось так вийшло".

Експертиза встановила, що немовля захлинулося. Жінці вручили підозру в умисному вбивстві матір'ю своєї новонародженої дитини. До того ж декілька років тому жінка також народила дитину і закопала тіло. Але тоді експертиза не могла з'ясувати, народився малюк живим чи мати його вбила. Тому жінці вдалося уникнути кримінальної відповідальності.

Зараз ви читаєте новину «Жінка втопила новонародженого сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути