Ексклюзиви
середа, 09 червня 2021 10:11

Жінка розправилася з тираном, на якого десятки разів заявляла в поліцію

Жінка розправилася з тираном, на якого десятки разів заявляла в поліцію
Марина Полях із Дніпра два роки терпіла знущання співмешканця. Під час чергового нападу чоловіка вхопила в руки ножа, на який той напоровся. Тепер жінку судять за умисне вбивство. Її адвокатка наполягає на перекваліфікації справи. Фото: 5 канал

У Дніпрі в умисному вбивстві співмешканця звинувачують 32-річну Марину Полях. Жінка два роки страждала від знущань 34-річного Дмитра. 38 разів зверталася до поліції, але допомоги так і не отримала.

За ніж вхопилася під час чергового нападу, розповіла Gazeta.ua.

"Це офіційно було 38 звернень. А насправді понад 60. І жодної допомоги. Я прокидалася зранку й не знала, чи доживу до вечора. Він моїй доньці розповідав у деталях, як убиватиме мене. І що потім з нею зробить. Він же не пускав мене на роботу, відбирав телефон. Я була кожного разу синя, коли душив, навіть на губах гематоми. Доки це все не сходило, він не випускав мене з дому, щоб сусіди не бачили. І при сусідах він мене гамселив, вони поліцію викликали. Його забирали, і за 2 години він був удома. І пекло продовжувалося", - розповіла жінка.

Дмитро тричі судимий. 10 років відсидів за умисне вбивство, друга судимість – за порушення умов дострокового звільнення. Третя торік - за шахрайство. Отримав два роки умовно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сім років неволі: жінка розповіла про знущання цивільного чоловіка

Адвокатка Марини Юлія Сегеда каже, що умислу в убивстві не було. І наполягає на перекваліфікації справи.

"Ще торік центр пробації фіксував з його боку порушення. Але при цьому в суд прийшов тільки в лютому цього року. І з'ясувалося, весь цей час з ним проводили психолого-корекційні бесіди. Виявили, що запальний, схильний до агресії, насильницьких дій і так далі. У Марини тілесні ушкодження були десятки разів. І тепер їй закидають, що самооборони не було. Бо в неї не було тілесних ушкоджень. Я зможу довести не просто самооборону, а не перевищення меж самооборони", - розповіла адвокатка.

Перші два місяці слідства Марина Полях була під цілодобовим домашнім арештом з електронним браслетом. Наприкінці травня суд скасував їй запобіжний захід, бо не вбачає ризиків, що знищуватиме докази, тікатиме чи впливатиме на свідків.

В Одесі жінка, захищаючись від побоїв п'яного чоловіка, встромила йому в груди ніж. Нетверезий чоловік під час сварки з жінкою став її бити. Співмешканка схопила ножа. Вона сховалася від тирана, а коли той перестав видавати звуки - лягла спати. Правоохоронців викликала лише тоді, як зрозуміла, що чоловік не подає ознак життя.

Зараз ви читаєте новину «Жінка розправилася з тираном, на якого десятки разів заявляла в поліцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути