Ексклюзиви
четвер, 12 березня 2020 12:13

Жінка понад 1,5 року не може забрати доньку, яку викрав колишній

Жінка понад 1,5 року не може забрати доньку, яку викрав колишній
Віталія та Володимир Єфіменки розлучилися після двох років шлюбу. Відтоді судяться за єдину доньку — 3-річну Олександру. Фото надано Віталією Єфіменко

27-річна Віталія Єфіменко з Коростеня на Житомирщині продовжує боротьбу за доньку 3-річну Олександру.

У серпні торік її колишній чоловік 32-річний Володимир Єфіменко викрав дитину. Не віддає й не дозволяє бачитися попри рішення судів. Натомість пропонує укласти угоду, розповіла кореспондентові Gazeta.ua Віталія Єфіменко.

"Мене підтримують багато небайдужих людей. Ходили на мітинг до міської ради. До мене вийшов заступник міського голови. Обіцяв поговорити з колишнім. За два дні телефоном сказав, що вплинути ніяк не може. Сам колишній мені почав листи писати. Мовляв, досить мене поливати брудом. Давай угоду укладемо. Але при цьому він не повертає мені дитини. Готує апеляцію на судове рішення про негайне відібрання дитини. У зв'язку з цим поліція кримінальну справу про невиконання рішення суду зупинила, виконавці продовжують бездіяльність. Усе. Я у замкнутому колі. Попри законні рішення судів мені ніхто не може допомогти", - каже жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мого сина били й морили голодом"

Із дитиною вона так і не бачилася. Каже, колишній чоловік налаштовує доньку проти неї.

"Колишній дав мені і представникам служби у справах дітей записку, написану від руки, що забороняє нам заходити на його приватну територію. При цьому запропонував мені побачитися в донькою в його будинку. У дім не піду – бо тоді він зі своєю матір'ю напишуть заяви в поліцію, що я золото вкрала чи била їх. Просила вивести доньку на вулицю чи привезти в розважальний центр – відмовився. Телефоном розмовляли, намовляв дитину, скажи, що ти не хочеш, аби мама приїжджала. Я ж нічого не хочу від колишнього, не хочу, аби поліція ним займалася. Я просто хочу повернути свою донечку", - додала Віталія.

Також готується до апеляції, яку подав її чоловік. Судове засідання відбудеться 26 березня.

Володимир Єфіменко коментувати ситуацію відмовляється.

Віталія Єфименко розлучилася з чоловіком два роки тому. Після розлучення, за рішенням суду, донька жила з нею, але Володимир Єфіменко під приводом примирення приїхав до неї і викрав дитину . Потім звертався в Апеляційний і Верховний суди щодо проживання дитини з ним. Проте вони стали на бік матері. Було рішення про негайне вилучення дитини в чоловіка, але і його він не виконує – подав апеляцію.

Зараз ви читаєте новину «Жінка понад 1,5 року не може забрати доньку, яку викрав колишній». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути