четвер, 20 травня 2021 18:12

Жінка двічі пережила удар блискавки

Жінка двічі пережила удар блискавки
На Дніпропетровщині блискавка вразила двох жінок. Одна не постраждала, а у іншу з опіками госпіталізували. Фото: pixabay.com

60-річна Любов із Сергіївки на Дніпропетровщині, у яку влучила блискавка, зараз у реанімації з тяжкими опіками, на ній розплавився одяг. Інша потерпіла, 50-річна Оксана, відбулася переляком. Її оглянули медики й відпустили додому.

Жінки шоковані тим, що з ними сталося. А ще з'ясувалося, що Любов стала жертвою блискавки вдруге, повідомляє ТСН. Зазначається, що першою від удару оговталася Оксана. Навкарачки поповзла до першої ліпшої хати, аби покликати на допомогу.

"На карачки встала, доповзла до нас - істерика. Каже, тітка Люба лежить там, я її гукаю, вона не озивається. Думала, що її вбило", - каже сусідка жінок Валентина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блискавка влучила в 15-річного хлопця й чоловіка, які їхали на підводі

Сусіди одразу кинулися телефонувати у "швидку" й побігли на поле до другої жінки. У траві в обгорілому одязі першим її помітив зять. Теща вже була при тямі, однак узагалі не розуміла, що з нею сталося.

"Вона сказала, що в неї в дитинстві влучала блискавка", - розповідає зять постраждалої.

Односельці чекають на повернення Любові з лікарні. І зарікаються виходити на поле в грозу.

У Сергіївці на Дніпропетровщині блискавка вразила двох жінок 18 травня ввечері. Вони пішли на околицю села забирати корів, які були на паші. Раптом почалася негода, пішов дощ, гриміло. Після удару блискавки жінки знепритомніли. Одна з них прийшла до свідомості, добралася до ближньої хати та викликала "швидку". Подумала, що її знайома мертва.

Зараз ви читаєте новину «Жінка двічі пережила удар блискавки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути