Ексклюзиви
вівторок, 27 жовтня 2020 20:42

Зґвалтування у Кагарлику: у справі з'явився новий підозрюваний

Зґвалтування у Кагарлику: у справі з'явився новий підозрюваний
У справі про зґвалтування й катування у Кагарлицькому відділі поліції повідомили про підозру колишньому начальника. Фото: t.me/DBRgovua

У справі про зґвалтування й катування у Кагарлицькому відділі поліції з'явився новий підозрюваний. Це - колишній начальник поліції.

Він знав про незаконне затримання його підлеглими, не припинив і не повідомив про злочин, повідомили в Державному бюро розслідувань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейським із Кагарлика змінили підозру

"Під час досудового розслідування встановлено, що у січні цього року черговий Кагарлицького відділу поліції у нічний час отримав інформацію про наявність на третьому поверсі відділення поліції двох громадян, які кайданками були пристебнуті до батареї працівниками сектору карного розшуку. При цьому будь-які документи про затримання щодо осіб не складались. Черговий телефоном повідомив про вказану подію начальника відділення поліції. Однак нині колишній начальник Кагарлицького ВП, будучи поінформованим про вчинення його підлеглими насильницького зникнення щодо двох вищевказаних осіб, не вжив заходів для їх припинення та не повідомив компетентні органи про злочин", - сказано в повідомленні.

Підозрюваному колишньому начальнику обрали запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Щодо його підлеглих, які причетні до цього злочину, - їм повідомлено про нову підозру. Відносно них діють раніше обрані запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою та цілодобового домашнього арешту.

Одного з підозрюваних у справі про зґвалтування та катування в поліцейському відділку в Кагарлику на Київщині, Ярослава Левандюка, звільнили з-під варти. Таке рішення сьогодні, 27 жовтня, винесла суддя Голосіївського райсуду Києва.

Зараз ви читаєте новину «Зґвалтування у Кагарлику: у справі з'явився новий підозрюваний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути