Ексклюзиви
середа, 03 серпня 2016 16:16

Згорів дах нового дитячого садочка

Згорів дах нового дитячого садочка

2 серпня в райцентрі Піщанка на Вінниччині сталася пожежа у новому дитячому садку "Дивосвіт". Його відкрили у вересні минулого року, але заняття ще не проводили. Приміщення раніше використовувалось під початкову школу та майстерні. Реконструкція тривала більше року.

"На нього використали кошти обласного і районного бюджетів та спонсорські надходження. Загалом близько 2 млн грн. Згорів дах. Саме приміщення не постраждало. Є тільки місця де позатікала вода, якою гасили вогонь. Зараз на об'єкті працюють експерти лабораторії із Вінниці. Вони обстежують місце займання і мають повідомити його причину. Результати будуть протягом десяти днів", - розповів кореспонденту Gazeta.ua перший заступник голови Піщанської райдержадміністрації Дмитро Денисов.

Садок розрахований на дві групи, загальною кількістю 50 дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Вінниччині загорівся гараж з автомобілем

Нагадаємо, 1 серпня о 13 годині у місті Липовець на Вінниччині стався вибух газу. Аварія відбулась у гуртожитку на вул. Столярського. Як з'ясувалося, в одній із квартир на третьому поверсі реконструйованого гуртожитку стався вибух газоповітряної суміші без подальшого горіння. Внаслідок вибуху було зруйновано гіпсокартонний перестінок, вибито два вікна та двері квартири, а також кілька вікон під'їзду.

Зараз ви читаєте новину «Згорів дах нового дитячого садочка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути