четвер, 27 грудня 2012 03:28

Жертвами негоди в США стали шестеро людей. Скасовано сотні авіарейсів

Жертвами негоди в США стали шестеро людей. Скасовано сотні авіарейсів
Фото: АР

Шестеро людей загинули, десятки отримали поранення в результаті дорожньо-транспортних пригод, спричинених негодою в південних і центральних штатах США. Як повідомили сьогодні представники поліції, основною причиною ДТП став ожеледь.

За даними Національної служби погоди США, в даний час потужний холодний фронт поступово переміщається до Східному узбережжю країни. У північних районах будуть йти сильні снігопади і крижаний дощ, в південних очікуються зливові дощі.

У штатах Нью-Йорк і Нью-Джерсі вже оголошено штормове попередження. Представники влади просять людей бути обережними і без зайвої потреби не виїжджати на особистому транспорті, а також, по можливості, не виходити на вулиці.

Снігові бурі вже залишили без електрики понад 100 тис людей в штатах Техас, Арканзас, Оклахома, Міссісіпі, Луїзіана і Алабама. По всій країні було скасовано сотні авіарейсів. Повідомляється про серйозні затримки в нью-йоркському міжнародному аеропорту імені Джона Кеннеді і в міжнародному аеропорту Ньюарк / штат Нью-Джерсі /.

За даними метеорологів, у вівторок в Техасі, Луїзіані, Міссісіпі та Алабамі були зафіксовані 34 торнадо. Найсильніший з них пронісся над містом Мобіл / штат Алабама /. Смерч залишив без дахів кілька будинків, повалив дерева, обірвав лінії електропередачі. Постраждали в цілому більше ста будівель.

Зараз ви читаєте новину «Жертвами негоди в США стали шестеро людей. Скасовано сотні авіарейсів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути