середа, 03 травня 2017 14:08

Жінка викинулася з 9 поверху із паспортом і номерами телефонів дітей

Жінка викинулася з 9 поверху із паспортом і номерами телефонів дітей
Пенсіонерка залишила передсмертну записку перед тим, як викинутися з балкона. У кишені загиблої знайшли паспорт та номери телефонів дітей ФОТО: fakty.ictv.ua

У Здолбунові на Рівненщині пенсіонерка вистрибнула з балкона 9-го поверху. У кишенях загиблої лежав паспорт та номери телефонів дітей. Трагедія сталася 2 травня, близько 13-ої.

Про це повідомив відділ комунікації поліції області.

"66-річна жінка проживала у квартирі сама. Пенсіонерку постійно відвідували дочки та онуки. За їх словами, у загиблої були проблеми зі психікою. Тому припускають, що саме це підштовхнуло жінку на такий крок. Перед тим, як вистрибнути, пенсіонерка поклала у кишеню свій паспорт та номери телефонів дітей. Тіло жінки виявив 25-річний перехожий. Він викликав "швидку" та поліцейських. Медики на місці констатували смерть жінки. Правоохоронці оглянули квартиру. На столі знайшли гроші та записку. У ній загибла просить не звинувачувати її в смерті. Так вчинила із власної волі. Написала, що у такому душевному стані більше жити не могла", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка, яка викинула доньку з вікна, пояснила свій вчинок

Поліція розпочала досудове розслідування. Триває слідство.

У Деснянському районі столиці жінка викинула з вікна 8-го поверху хворого чоловіка. Загиблий - близько 3 останніх років був прикутий до ліжка. Жінка весь час доглядала за ним. Не витримавши такого життя, разом із чоловіком вирішила накласти на себе руки. Жінка залишила передсмертну записку і хотіла кинутися слідом за ним. Однак не змогла.

Зараз ви читаєте новину «Жінка викинулася з 9 поверху із паспортом і номерами телефонів дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути