середа, 22 березня 2017 09:45

"Вибачте, більше так не можу" - жінка викинула з вікна тяжкохворого чоловіка

У Деснянському районі столиці жінка викинула з вікна 8-го поверху хворого чоловіка. Після цього намагалася скоїти самогубство. Проте не змогла. Інцидент стався вранці 21 березня, на проспекті Маяковського.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"Загиблий чоловік близько 3 останніх років був прикутий до ліжка. Жінка весь час доглядала за ним. Не витримавши такого життя, разом із чоловіком вирішила накласти на себе руки. Внаслідок падіння з багатоповерхівки чоловік загинув на місці. Жінка залишила передсмертну записку і хотіла кинутися слідом за ним.

Автор: Відділ комунікації поліції Києва
  Передсмертна записка
Передсмертна записка

На місце приїхали правоохоронці. Через зачинені двері вели з нею переговори. Згодом жінка відчинила двері", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мамо, не треба!" - останні слова хлопчика, якого з вікна викинула мати

Жінку доставили до територіального управління поліції. Нині з нею спілкуються слідчі. Їй оголосили про підозру у вчиненні злочину. Вирішують питання про обрання затриманій запобіжного заходу.

У Шевченківському районі столиці 7-річний хлопчик випав з 4-го поверху і лишився живий. "Швидка" встигла вчасно надати йому першу медичну допомогу. За словами лікарів, у дитини численні травми. Нині вона перебуває на реабілітації у клініці "Охматдит.

Зараз ви читаєте новину «"Вибачте, більше так не можу" - жінка викинула з вікна тяжкохворого чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути