вівторок, 12 травня 2020 14:41

Жінка свідомо порізала та обезголовила доньку - слідство

Жінка свідомо порізала та обезголовила доньку - слідство
Тетяну П'янову з села Подвірки на Харківщині підозрюють у вбивстві та обезголовленні 13-річної доньки. Фото: narodna-pravda.ua

38-річна Тетяна П'янова із села Подвірки на Харківщині, підозрювана у жорстокій розправі над своєю 13-річною донькою, завдала дівчинці не менше 20 ударів ножем.

Про це свідчать матеріали слідства щодо резонансного вбивства, опубліковані в Єдиному реєстрі судових рішень.

"У ніч на 30 квітня жінка, перебуваючи за своїм місцем мешкання разом із малолітньою донькою, діючи на ґрунті раптово виниклих особистих неприязних стосунків зі злочинним умислом на вбивство малолітньої з особливою жорстокістю. Вона розуміла реальну можливість настання смерті потерпілої, а також бажаючи її, заподіяла не менше 20 ударів ножем по голові та в обличчя потерпілої, усвідомлюючи при цьому, що заподіяні тілесні ушкодження завдавали потерпілій великих страждань", - йдеться у матеріалах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обезголовлення 13-річної дівчини: на момент убивства в хаті був невідомий чоловік

Як зазначається, від отриманих тілесних ушкоджень дівчинка померла на місці. А підозрювана, відокремивши ножем її голову від тіла та поклавши відокремлену частину тіла вбитої в полімерний пакет, залишила місце вчинення злочину та пішла в напрямку Харкова, де була виявлена працівниками Національної поліції.

30 квітня, близько 6:00, в одному зі спальних районів Харкова патрульний екіпаж затримав оголену жінку, яка в одній руці тримала ніж, в іншій - пакунок. Поводила себе неадекватно і намагалася втекти, розмахувала ножем. У пакеті була людська голова. А вже за дві години до поліцейських зателефонував чоловік і повідомив, що в кімнаті знайшов свою мертву 13-річну племінницю без голови.

Зараз ви читаєте новину «Жінка свідомо порізала та обезголовила доньку - слідство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути