понеділок, 11 травня 2020 11:15

Обезголовлення 13-річної дівчини: на момент убивства в хаті був невідомий чоловік

Обезголовлення 13-річної дівчини: на момент убивства в хаті був невідомий чоловік
Із 13-річною Христиною П'яновою, яку вбили і обезголовили, попрощалися 5 травня в селі Подвірки, де жила сім'я. Фото: Facebook/Христина П'янова

Поліція досі розбирається у справі про вбивство та обезголовлення 13-річної Христини П'янової із села Подвірки на Харківщині. Єдина підозрювана – мати дівчинки 38-річна Тетяна. Ні про мотиви, ні про інших підозрюваних у поліції не кажуть.

Тим часом сусіди і знайомі не вірять, що Тетяна могли б так познущатися із власної доньки. До того ж, у будинку на момент скоєння вбивства було щонайменше четверо людей: Тетяна, Христина, брат Тетяни Антон - той, що любитель випити, та Олексій, який не чує. Кажуть, що був ще хтось. Чоловіка зафіксували камери відеоспостереження. Але хто він і що робив, поки що невідомо, йдеться в ТСН.

"Люди, які працювали з Тетяною, кажуть, що все на роботі було нормально: вона до 23:00 відпрацювала. Христина її зустріла, прийшла додому. А через годину вже вийшла з головою, тобто протягом півгодини вона її вбила, порізала", - каже сусідка, депутатка місцевої ради Тетяна Пантелєєва.

По тих же самих камерах видно, що Тетяна гуляла з пакетом і ножем всю ніч. І лише над ранок роздяглась. Відстань від будинку Тетяни до місця її затримання – близько 6 км.

"Я не знаю, як це вийшло, я не знаю. Я не вірю, що це Таня могла зробити, не вірю", - каже названа бабуся Світлана Перекрест. Сусіди ж бояться, що справжній вбивця на волі і може напасти на їхніх дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підозрювана в обезголовленні доньки подала апеляційну скаргу

13-ти річна Христина вчилася у 6-му класі Подвірського ліцею. Гарна, старанна, працьовита.

"Сім'я не викликала жодних підозр, не було нарікань на них. Дівчинка добре навчалася, я спілкувалася з директором школи. Завжди охайно одіта, поводилася, як нормальна дитина, жодних відхилень від норм не було", - коментує секретар виконкому Солоницівської селищної ради Тетяна Смаль.

Батько Христини Віталій Пономаренко покинув родину давно. Перший раз його багато хто з односельців побачив на похороні. Сімейне життя не складалось. Чоловік каже, що останній раз бачив і доньку, і колишню дружину тиждень тому, і все начебто було добре. Те, що для матері донька була сенсом життя, стверджує ледь не все село. Але що саме сталося цієї ночі – невідомо. Бо ніхто нічого не чув. Родичі, з якими жила Христина, говорити не захотіли.

Із 13-річною Христиною П'яновою, яку вбили і обезголовили, попрощалися 5 травня. Церемонія прощання пройшла на кладовищі в селі Подвірки, де жила сім'я. Провести школярку в останню путь прийшли сусіди, а також друзі та вчителі Христини і батько.

Зараз ви читаєте новину «Обезголовлення 13-річної дівчини: на момент убивства в хаті був невідомий чоловік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути