Ексклюзиви
вівторок, 05 травня 2020 20:02

Попрощалися із обезголовленою 13-річною дівчиною: показали відео

Попрощалися із обезголовленою 13-річною дівчиною: показали відео
На Харківщині попрощалися із 13-річною Христиною П'яновою, яку вбили і обезголовили. Фото: newsroom.kh.ua

5 травня на Харківщині попрощалися із 13-річною Христиною П'яновою, яку вбили і обезголовили. У злочині підозрюють її матір, 38-річну Тетяну.

Церемонія прощання пройшла на кладовищі в селі Подвірки, де жила сім'я. Провести школярку в останню путь прийшли сусіди, а також друзі та вчителі Христини та батько Віталій Пономаренко. Всі вони досі не можуть повірити в те, що сталося, пише NewsRoom.

Депутат місцевої сільради Тетяна Пантелєєва каже, що знала Тетяну П'янову близько 25 років. Жінка виховувала і утримувала Христину сама. Працювала на трьох роботах і часто говорила, що живе тільки для дівчинки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Двічі жертва": що кажуть про обезголовлену матір'ю 13-річну дівчинку

"Нічого не віщувало такого жаху. Того дня Тетяна до 23-ї відпрацювала, Христина її зустріла, прийшла додому о 23:45. А через годину вже вийшла з головою", - говорить місцева жителька.

За словами жінки, батько у вихованні доньки участі не брав, однак сам він ці слова спростовує і запевняє, що бачився з дівчинкою за тиждень до трагедії.

Трагедія шокувала місцевих жителів, за словами протоієрея Андрія Несвітайла, настоятеля релігійної громади. .Всі задаються питанням, чому це могло статися.

38-річну Тетяну П'янову з села Подвірки Дергачівського району арештували на 60 діб без права на заставу. Таке рішення виніс 30 квітня Ленінський районний суд Харкова. Того ж дня вранці жінку затримали в одному зі спальних районів Харкова. Була абсолютно гола. В одній руці тримала ніж, у другій – пакет із головою доньки 13-річної Христини. Намагалася втекти від патрульних. Тіло з понад двома десятками ножових поранень за дві години виявив вдома дядько дівчини. Жінка поводила себе в суді агресивно. Поліцейським вона поки що нічого не пояснила.

Зараз ви читаєте новину «Попрощалися із обезголовленою 13-річною дівчиною: показали відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути