неділя, 03 травня 2020 10:52

Бачила майбутнє: несподівані подробиці про жінку, яка обезголовила доньку

Бачила майбутнє: несподівані подробиці про жінку, яка обезголовила доньку
Тетяна П'янова вбила й обезголовила 13-річну доньку, за версією слідства. Її затримали, коли йшла вулицею абсолютно гола з головою дитини в пакеті. Фото: ТСН

38-річна Тетяна П'янова із села Подвірки Дергачівського району на Харківщині, яка носила голову доньки в пакеті, працювала на місцевому підприємстві прибиральницею. Сусіди характеризують її як звичайну жінку. Доньку виховувала сама. Родина хоч і незаможна, проте дівчинка була завжди доглянута та сита.

А от близька подруга підозрюваної розповіла, що та у бесідах зізнавалася: донька її дратує, казала про якісь голоси, що може бачити майбутнє, а вночі спілкується з померлим батьком. А напередодні розправи жінка отримала від Тетяни дивне повідомлення про подарунок нібито від її покійного батька.

"Її треба перевірити у психіатра. Нормальна адекватна людина такого не зробить", – сказала вона, передають "Факти".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мати обезголовила доньку: у поліції спростували важливу інформацію

На суді жінка й справді поводилася неадекватно, кидалася з лайкою на суддю і говорила, що доньки Христини у неї взагалі не було, а звали її Євою.

Експерти на обезголовленому тілі 13-річної дівчини нарахували близько 20 ножових поранень, а вбивсто сталося десь опівночі. У поліції є грунтовні підстави для підозр у скоєнні вбивства саме матері дівчинки.

"У будинку тоді був глухонімий брат жінки. Розмовляє з сурдоперекладачем і клянеться – нічого підозрілого не бачив. Не чули нічого і сусіди", – розповів заступник керівника слідчого відділу поліції Харківщини Антон Санкін.

Якщо осудність жінки доведуть – їй загрожує довічне ув'язнення. Поки за рішенням суду вона перебуває у СІЗО.

30 квітня близько 6.00 в одному зі спальних районів Харкова патрульний екіпаж затримав оголену жінку, яка в одній руці тримала ніж, в іншій - пакунок. Поводила себе неадекватно і намагалась втекти, розмахувала ножем. У пакеті була людська голова. А вже за дві години до поліцейських зателефонував чоловік і повідомив, що в кімнаті знайшов свою мертву 13-річну племінницю без голови.

Зараз ви читаєте новину «Бачила майбутнє: несподівані подробиці про жінку, яка обезголовила доньку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути