четвер, 10 травня 2012 09:04

Жінка зарізала чоловіка, а вину звалила на коня

Жінка зарізала чоловіка, а вину звалила на коня
На подвір'ї почалася бійка, дружина схопила ніж та вдарила. Фото: tan.ua

До чергової частини Тетіївського райвідділу міліції Київської області з лікарні надійшло повідомлення про смерть 31-річного жителя села Високе. Судячи з висновку судмедексперта, потерпілий помер від крововтрати внаслідок колото-різаної рани грудної клітини з пораненням легенів та серця.

В результаті проведення слідчо-оперативних заходів під підозру правоохоронців потрапила дружина померлого. В розповідь про те, що чоловіка вдарив кінь, на якому він приїхав, міліціонери не повірили. Жінка плуталася в словах та натякала, що, можливо, до трагедії причетний її рідний брат. Проте за деякий час дружина померлого таки розповіла, як все трапилося насправді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Тернопільщині 25-річний алкоголік перерізав горло бабусі

З'ясувалося, що сімейна пара проживала окремо один від одного. Кожен мав не найкращу характеристику серед місцевих жителів - зловживали спиртним, були позбавлені батьківських прав. Того вечора чоловік приїхав в гості, розпили пляшку. Коли господиня почала випроваджувати його додому, той відпирався, маючи намір залишитися до ранку. Вже на подвір'ї почалася бійка, дружина схопила ніж та вдарила. Розуміючи, що накоїла, заховала знаряддя злочину, замила сліди крові та викликала "швидку". До реанімаційного відділення лікарні чоловіка доставили в шоковому стані. За годину він помер.

За даним фактом місцева міліція порушила кримінальну справу за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Ніж вилучено та направлено на експертизу. Жінка, яка у всьому зізналася та дала правдиві покази, наразі знаходиться під вартою. Їй загрожує до 15 років позбавлення волі.

 

Зараз ви читаєте новину «Жінка зарізала чоловіка, а вину звалила на коня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути