вівторок, 17 січня 2012 16:34

"Зек геть": на Рівненщині пошкодили черговий білборд з Януковичем

У ніч на вівторок, 17 січня, в райцентрі Здолбунів на Рівненщині невідомі пошкодили рекламні щити з новорічними та різдвяними привітаннями президента Віктора Януковича та голови місцевої райдержадмінстрації Віталія Шуля.

На білбордах синьою та жовтою фарбами написали "Зек геть" та "Холуй". Про це повідомили з прес-служби обласної організації УНП.

"Ми не причетні до пошкодження щитів. Голова нашої обласної організації Світлана Ніколіна мешкає в Здолбунові. Вранці о 8 годині вона їхали машиною на роботу й побачила розфарбовані білборди й сфотографувала. Кажуть, що через кілька годин їх зняли й замінили на нові без написів", - розповів Олександр Джигерей з обласної організації УНП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Герман розповіла, на які білборди Януковича не піднялась би рука хуліганів

Щити пошкодили на вїзді в Здолбунів зі сторони обласного центру на вулиці Коперника. На білборді з поздоровленням президента Віктора Януковича з роком Євро-2012 написали "Зек" і "Геть", а також синьою фарбою розмалювали йому обличчя.

Постраждав також і щит з новорічним і різдвяним привітанням голови Здолбунівської райдержадміністрації Віталя Шуля. На ньому написали слово "Холуй".

"На місце виїжджала оперативна група райвідділу міліції. Дійсно, на білбордах виявлено написи. Зараз правоохоронці опитують свідків і з'ясовують осіб, причетних до цього", - зазначила Катерина Попенко із сектора зв'язків з громадськістю обласної міліції.

Нагадаємо, що в перші дні Нового року в пресі йшлося про забруднення синьою фарбою рекламного щита Януковича біля дороги на в'їзді в село Здовбиця в цьому ж районі. Тоді в обласній міліції спростовували цей факт.

Також не підтвердили правоохоронці пошкодження в ніч на четвер, 12 січня, в райцентрі Костопіль щита з президентом, який невідомі начебто закидали яйцями та фарбою.

Зараз ви читаєте новину «"Зек геть": на Рівненщині пошкодили черговий білборд з Януковичем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути