вівторок, 17 січня 2012 12:00

Рекламу Януковича та його ставленика на Рівненщині обписали нехорошими словами

Із сьогоднішнього ранку водіїв, що в'їжджають у райцентр Здолбунів на Рівненщині, зустрічає розмальований білборд із зображенням президента Віктора Януковича та написами "Зек" та "Геть", передає кореспондент Gazeta.ua.

Зокрема, у ніч з 16 на 17 січня невідомі особи розписали портрет Януковича синьою та жовтою фарбою з балончиків.

Білборд із новорічним привітанням гаранта стоїть якраз біля траси – його видно ще здалеку. Обличчя та шию Януковича замалювали синім. Хтось також вивів жирними літерами слово "Зек" під слоганом "Вітаймо рік-2012! Цей рік відкриє Україну для Європи та світу". Поруч жовтим написано побажання  -  "Геть!"

 

Це не єдиний білборд у райцентрі, що зацікавив хуліганів цієї ночі. Дісталося також зображенню голови Здолбунівської райдержадміністрації, регіоналу Віталію Шулю. До свого призначення на посаду він очолював головне управління Пенсійного фонду в області.

Під фотографією і привітанням Шуля із Різвдом Христовим хтось написав "Холуй".

 

Нагадаємо, у ніч з 11 на 12 січня у райцентрі Костопіль на Рівненщині білборд із Віктором Януковичем біля спортивної школи закидали яйцями. Хуліганів так і не знайшли.

Зараз ви читаєте новину «Рекламу Януковича та його ставленика на Рівненщині обписали нехорошими словами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути