середа, 18 серпня 2021 20:25

Здригнувся і впав: показали ще одне відео загибелі мера Павлова

Здригнувся і впав: показали ще одне відео загибелі мера Павлова
Мера Кривого Рогу Костянтина Павлова знайшли з простреленими грудьми на порозі заміського будинку у селі Вільне. Фото: kr.gov.ua

У мережі обговорюють ще одне відео моменту загибелі мера Кривого Рогу Костянтина Павлова.

На записі міський голова вже сидів на підлозі. З кімнати було видно тільки частину голови і ноги. У якийсь момент Павлов здригнувся і перекинувся. Запис розмістили в Telegram-каналі "Олексій Таймурзін – без цензури".

На цьому новому відео час відрізняється від того, що був на попередньому. На цьому – 18:48, а на старому – 17:28.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загибель мера Кривого Рогу: експерт вказав на цікаві деталі

Депутати міськради вважають, що попереднє відео – фейк. Оскільки є багато нестиковок. Зокрема те, що на відео міський голова вчиняє самогубство без шкарпеток, тоді як його труп знайшли вже у шкарпетках. Також нібито якість відео дуже погана і це попри те, що Павлов недавно встановив нові камери спостереження в будинку й на вулиці, каже депутатка міськради Вікторія Третяк передає "Сьогодні".

Також депутатка заявила, що на фото покійного Костянтина Павлова, які їм показали, були сліди від удару рукою або кулаком. А місцеві поліцейські не оглядали тіла, аж поки не приїхали правоохоронці зі столиці.

15 серпня приблизно о 16:00 на порозі власного особняка в селі Вільне знайшли мертвим мера Кривого Рогу Костянтина Павлова. Тіло виявили на веранді. Лежав на спині з вогнепальним пораненням в області серця. Верхня частина тулуба на вулиці, нижня – у будинку. Ліворуч – зброя та одна гільза. Справу розслідують як умисне вбивство. Серед основних версій – самогубство, необережне поводження зі зброєю, убивство. Не відкидають і доведення до самогубства. Із загиблим будуть прощатися 19 серпня.

Зараз ви читаєте новину «Здригнувся і впав: показали ще одне відео загибелі мера Павлова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути