вівторок, 03 грудня 2019 18:37

Затягло за кілька хвилин у мутну воду: чоловік загинув на очах у синів

Затягло за кілька хвилин у мутну воду: чоловік  загинув на очах у синів
Біля села Мульчиці Володимирицекого району на Рівненщині загинув 49-річний бурштинокопач-неоегал.Фото - ukrreporter.com.ua

Біля села Мульчиці Володимирицекого району на Рівненщині загинув 49-річний бурштинокопач-нелегал.

Трагедія сталася 2 грудня на очах у синів чоловіка та його "колег". Чоловік втопився у ямі-лунці, глибиною кілька десятків метрів, що утворилась внаслідок вимивання ґрунту повідомляє Володимирець.Сіті.

Відомо, що чоловік – мешканець Великих Цепцевичів, працював у бригаді нелегальних бурштинодобувачів з двома дорослими синами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Радомир Бондар загинув на очах батька

"Все сталося на очах хлопців. Батько оступився та впав у лунку поруч. Йому намагалися допомогти. Та через велике покриття території цієї лунки водою, важко було підступитися. Сини допомагали, як могли. Батька ще встигли схопити за голову та пробували визволити з полону підземної течії. Але чоловіка за лічені хвилини затягнуло в мутну воду на глибину, бо поряд працююча помпа створювала підземний вир. Врятувати його не вдалося. Через деякий час тіло загиблого випливло на поверхню. Кажуть, потопельника начебто вимили помпою", - розповіли очевидці.

Чоловіка поховали в рідному селі сьогодні, 3 грудня. В нього залишилися дружина та троє синів, один з яких - малолітній.

Смерть чоловіка розслідує поліція, слідчі відкрили кримінальне провадження.

У . Богданівці на Миколаївщині на річці Південний Буг загинув 41-річний чоловік. Ішов разом із 14-річним сином, коли крига під ним проломилася. Хлопець одразу покликав на допомогу. Однак на річці сильна течія, тіло не знайшли.

Зараз ви читаєте новину «Затягло за кілька хвилин у мутну воду: чоловік загинув на очах у синів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути