понеділок, 20 січня 2014 01:19

Затриманих активістів "Беркут" закидує в автозак

МВС повідомляло про 4 затриманих. Однак, активісти зафіксували, як увечері на Європейській площі затримали двох активістів. Крім того, активісти повідомляють про своє затримання близьким і просять про допомогу з РВВС.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ з посиланням на сторінку Євромайдану в Фейсбук.

На Європейській площі Києва міліція близько 19:00 затримала двох активістів під час зіткнень на вулиці Грушевського. Їх везуть в Дніпровське РВВС, повідомляє активісти.

"Менше години тому на Європейській площі заарештовано Олексія та Володимира Маркусів. Встигли сказати, что везуть в Дніпровське РВВС", - сказано в повідомленні.

Як повідомляє нардеп "Батьківщини" Леся Оробець, перешкодити затриманню активістів не вдалося. За її даними, затримання відбулося Приблизна 19:00.

"Хлопці! Одного нашого активіста затримали на Європейській і відвезли в РВВС Деснянського району! Нам потрібна допомога адвоката і люди які довезуть його батька з документами з Майдану!", - повідомили активісти про ще один затриманні.

/media/video/537105/1_537105.mp4

Зараз ви читаєте новину «Затриманих активістів "Беркут" закидує в автозак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути