неділя, 13 травня 2018 18:01

Затримали вбивцю, який хотів утекти до бойовиків ДНР

Затримали вбивцю, який хотів утекти до бойовиків ДНР
Чоловік вбив свого знайомого у Запорізькій обл. Фото: "Заноза"

Біля КПВВ "Мар'їнка" в Донецькій області прикордонники затримали чоловіка, який хотів утекти на окуповану територію Донбасу, щоб уникнути покарання за вбивство.

9 травня в Запорізькій області 45-річний чоловік зустрівся родичкою і знайомим. Вони розпили спиртні напої. Між чоловіками розпочався конфлікт. Його знайомий отримав численні колото-різані рани. Зранку винуватець інциденту помітив, що потерпілий помер і вирішив утекти, повідомили у Волноваському відділенні Нацполіціі в Донецькій області.

Чоловік поїхав на автобусі в Курахово, звідки пішки, в обхід блокпостів, пішов до Березового. Прикордонники затримали його біля села Тарамчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ затримала "народного депутата ЛНР"

Підозрюваного доставили в Мар'їнське відділення поліції. Його повинні передати поліцейським Запорізької області. Проти нього порушили кримінальну справу за статтею про умисне вбивство.

У Слов'янську Донецької обл. затримали чоловіків 42 та 50 років. У 2014 році вони добровільно рили окопи для терористів та чергували на блокпостах, повідомляє прес-служба поліції Донеччини.

Зараз ви читаєте новину «Затримали вбивцю, який хотів утекти до бойовиків ДНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути