Ексклюзиви
четвер, 24 червня 2021 17:43

Затримали вбивцю двох валютників. Одного з них шукали три роки

Затримали вбивцю двох валютників. Одного з них шукали три роки
На Черкащині затримали 60-річного чоловіка, який вбив двох валютників. Одного з них шукали три роки. Фото: ch.npu.gov.ua

У Тальному на Черкащині затримали 60-річного чоловіка, який під час конфлікту через гроші убив знайомого валютника.

За кілька днів затриманий зізнався у вбивстві ще одного валютника восени 2018-го. 52-річний чоловік майже три роки значився в розшуку як зниклий безвісти, розповіли у відділі комунікації обласної поліції.

"Тоді в кінці вересня до поліції звернулася дружина валютника. Сказала, що її чоловік поїхав автомобілем Volkswagen Passat B8 у невідомому напрямку та додому не повернувся. Припарковане і замкнене авто знайшли на вулиці Майданецькій. Власник зник безвісти. Слідчі перевіряли коло зв'язків потерпілого. Висували версію вбивства й через його діяльність. Зниклий тальнівчанин також займався обміном валюти. Односельці, яких опитували поліцейські, припускали, що він міг виїхати закордон. Ніхто й подумати тоді не міг, що шукати треба зовсім поруч із місцем, де виявили авто", - розповіли в поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вбивства трьох валютників не змогли розкрити

Тіло знайшли у дворі власника автомийки.

"Навпроти приватний сектор, доглянутий двір дбайливого господаря. Чоловік, який займався мийкою автомобілів, характеризувався порядним, хазяйновитим і добрим сім'янином, та не викликав жодної підозри. Проте, з'ясувалося, що майже три роки він приховував від усіх жахливу таємницю. Під час слідчих дій підозрюваний зізнався, що з корисливих мотивів вбив знайомого в аналогічний спосіб нинішній жертві. Завдав кілька ударів по голові, а коли потерпілий помер, кинув тіло до ями з нечистотами", - додали в поліції.

23 червня скелетований труп дістали поліцейські, працівники ДСНС та комунальники. Проводяться відповідні експертизи. Поліцейські встановлюють подробиці. Підозрюваний перебуває під вартою, за рішенням суду. Йому загрожує до 15 років або довічне позбавлення волі. Слідство триває.

У під'їзді будинку №6 на вул. Академіка Павлова у Львові застрелили 49-річного чоловіка. Його звали Віктором, був валютником. Мешкав у будинку №8 по вул. Академіка Павлова, сусідньому з тим, де сталася стрілянина. Зловмисники втекли на автомобілі.

Зараз ви читаєте новину «Затримали вбивцю двох валютників. Одного з них шукали три роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути