пʼятниця, 30 грудня 2016 14:36

Затримали убивцю жінки та 2-річної дитини

Затримали убивцю жінки та 2-річної дитини

Спецоперація по затриманню 31-річного підозрюваного у вбивстві жінки та її 2-річної дитини завершилася. Трагедія сталася у селищі Овідіополь на Одещині. Про деталі затримання повідомляють в ефірі телеканалу 112 Україна.

"Я дуже хвилююся. Скажу чесно, - ми щасливі, що його затримали. Він затриманий в тому місці, де ми і вважали, що він там буде знаходитися. Затримання було проведено професійно, він не встиг вчинити спротиву. Йдуть першочергові слідчі дії, – говорить Альона Войтенко, прес-секретар поліції області. Також Войтенко додає, що підозрюваний проживав раніше у цьому селищі. Має маленьку дитину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 найгучніших міжнародних скандалів 2016 року

Видання "Думская" повідомляє, що підозрюваний підтверджує те, що хотів влаштувати теракт. "Я хочу, щоб Одеса боялась", - сказав підозрюваний. На убивство чоловік пішов усвідомлено. Мотиви вчинку затриманий не пояснює.

Поліцейські приїхали на виклик до будинку у селищі. Там сталася пожежа. Під час перевірки в одній із кімнат знайшли обезголовлене тіло 42-річної жінки. В іншій кімнаті лежала її 2-річна дитина. У неї також не було голови.

Убивця утік. Повідомлялося, що він збирався в`їхати на вантажівці у натовп.

В районі ввели план "Сирена". Уздовж траси встановили пости поліції. В операції по затриманню брали участь 500 правоохоронців.

Зараз ви читаєте новину «Затримали убивцю жінки та 2-річної дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути