понеділок, 12 листопада 2018 17:44

Затримали співучасника вбивства Гандзюк

Затримали співучасника вбивства Гандзюк
Екс-помічник народного депутата Ігор Павловський відкидає звинувачення. Фото: rbc.ua

Екс-помічника народного депутата від БПП Миколи Паламарчука Ігоря Павловського арештували у справі вбивства Катерини Гандзюк.

"Справа Гандзюк. У суботу в Херсоні затриманий, сьогодні судом заарештований без альтернативи застави Ігор Павловський", - повідомила у Твіттері прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Працювала за ідею та принципово: розповіли, з чим боролася Гандзюк

Його звинувачують у співучасті вбивства Гандзюк. Раніше народний депутат від фракції "Блок Петра Порошенка" Микола Паламарчук запевняв, що не має жодного стосунку до нападу на херсонську активістку.

Народний депутат підтвердив, що звільнив свого помічника Ігоря Павловського, якого активісти назвали посередником у вбивстві Гандзюк.

6 листопада генеральний прокурор Юрій Луценко, виступаючи у Верхвоній Раді, заявив, що у справі Гандзюк стався витік інформації, що підірвав слідство.

5 листопада організатори спільноти "Хто замовив Катю Гандзюк?" заявили, що посередником між виконавцями злочину та замовником був раніше судимий Ігор Павловський, що має кличку "Собака".

Є інформація, що Павловський - офіційний помічник народного депутата від "Блоку Петра Порошенка" Миколи Паламарчука. Самого Паламарчука активісти назвали "смотрящим за темами МВС у Херсонській області". Сам Паламарчук назвав це маячнею.

Зараз ви читаєте новину «Затримали співучасника вбивства Гандзюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути