четвер, 18 квітня 2019 09:24

Затримали ймовірного вбивцю тату-майстрині

Автор: beztaby.te.ua
  Поліцейські затримали   25-річного Андрія Горбатюка, якого  о підозрюють у вбивстві   майстрині тату 27-річної  Тетяни Подвашецької
Поліцейські затримали 25-річного Андрія Горбатюка, якого о підозрюють у вбивстві майстрині тату 27-річної Тетяни Подвашецької

Поліцейські затримали тернополянина 25-річного Андрія Горбатюка. Його підозрюють у вбивстві подруги, майстрині тату 27-річної Тетяни Підвашевської.

Чоловіка розшукували майже добу, розповів кореспондентові Gazeta.ua начальник відділу комунікації ГУНП у Тернопільській області Сергій Крета.

"Підозрюваного оперативники управління карного розшуку затримали у Львові. Його уже привезли до Тернополя, допитали та оголосили підозру. Найближчим часом буде вирішене питання про обрання чоловікові міри запобіжного заходу", — розповів Крета.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зізнався матері та втік: нові подробиці про вбивцю тату-майстрині

Про мотиви вчинку Горбатюка поки не повідомляють.

Убивство сталося в квартирі, яку винаймала Тетяна з чоловіком Русланом Підвашевським. За словами сусідів, нещодавно він з'їхав жити до Вінниці, і в ніч убивства його вдома не було.

Тетяну Поідвашевську знайшли мертвою в квартирі на вулиці Леся Курбаса в Тернополі 16 квітня. На тілі судово-медичний експерт виявив кілька ножових поранень.

Зараз ви читаєте новину «Затримали ймовірного вбивцю тату-майстрині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути