пʼятниця, 25 жовтня 2019 20:24

Затримали чоловіка, який убив трьох людей

Затримали чоловіка, який убив трьох людей
В Одеській обл. сталось потрійне вбивство. Фото: Поліція

В Одеській області правоохоронці затримали підозрюваного в потрійному вбивстві.

Вдень у власному дворі підозрюваний забив до смерті свого знайомого і його стару матір. На наступний день пішов додому до загиблих і вбив главу сім'ї, повідомляє Нацполіція.

Тіла матері та сина чоловік кинув у вигрібну яму у себе у дворі і закинув мотлохом. Третього загиблого закрив в будинку і викинув ключі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловіка засудили до довічного ув'язнення за вбивство товаришів

82-річного пенсіонера з ознаками насильницької смерті виявив старший син. Він чекав матір з братом в Одесі, де вони повинні були зустрітися. Потім приїхав додому переконатися, що з ними все в порядку. Чоловік одразу викликав поліцію і повідомив про зникнення ще двох родичів.

Поліцейські встановили, що до злочину причетний 47-річний раніше судимий за майнові злочини місцевий житель. Він підтримував дружні стосунки з цією сім'єю. Чоловік зізнався, що вбив 46-річного товариша, коли той під час застілля образив його співмешканку. На вбивство 80-річної матері приятеля зважився, бо вона стала свідком і могла повідомити в поліцію. А дідуся, як пояснив правопорушник, позбавив життя через те, що прийшов до нього п'яним, а той відмовився налити вина.

Досудове слідство за фактом умисного вбивства триває.

У Лиманському районі на Одещині 39-річний чоловік убив 42-річного знайомого сестри. Зрозумівши, що накоїв, викликав поліцію та втік, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

Зараз ви читаєте новину «Затримали чоловіка, який убив трьох людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути