Ексклюзиви
пʼятниця, 10 липня 2020 18:10

Затримали банду рекетирів-торговців зброєю

Затримали банду рекетирів-торговців зброєю
На Київщині затримали банду із 5 чоловіків, яких підозрюють у вимаганнях, побитті людей та незаконній торгівлі зброєю та боєприпасами. Фото: kv.npu.gov.ua

На Київщині затримали банду, організатор та 4-ро "підлеглих" яких підозрюються у вимаганнях, побитті людей та незаконній торгівлі зброєю та боєприпасами.

Встановлено, що 38-річний керівник злочинної групи підібрав за відповідними критеріями 20-21-річних чоловіків, розподіливши ролі кожного з них, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейські тримали наркобізнес

"Вони займались вимаганням грошей та нарковмісних препаратів у наркозалежних осіб. У випадку відмови такої - фізично змушували їх до "співпраці". Організатор залякував жертви своїм "авторитетом": у випадку звернення потерпілих до правоохоронних органів, він погрожував фізичною розправою. Крім цього, на території Білої Церкви правоохоронці задокументували три факти збуту учасниками угруповання зброї та набоїв", - сказано в повідомленні.

Розслідування триває. Усім фігурантам справи повідомили про підозри.

У Кривому Розі правоохоронці затримали групу вимагачів. Організатором злочинної групи виявився 44-річний місцевий житель. Заручившись підтримкою "однодумців", які вже мали досвід перебування в місцях позбавлення волі, затриманий і його спільники залякували громадян.

Зараз ви читаєте новину «Затримали банду рекетирів-торговців зброєю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути