Ексклюзиви
середа, 07 листопада 2018 18:34

Засудженому генералу Міноборони дало квартиру

Автор: obozrevatel.com
  Міністерство оборони України надало засудженому на сім років за катастрофу Іл-76 генерал-майору Віктору Назарову квартиру в Києві
Міністерство оборони України надало засудженому на сім років за катастрофу Іл-76 генерал-майору Віктору Назарову квартиру в Києві

Міністерство оборони України надало засудженому генерал-майору Віктору Назарову квартиру в Києві. Він відбуває 7 років покарання за катастрофу Іл-76 у Луганську.

Відповідні дані внесено до електронної декларації військовослужбовця. Там зазначено, що права на нерухомість він отримав 17 липня 2018 року від квартирно-експлуатаційного управління МОУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генерал Назаров перекладає вину на Муженка

Зокрема, йдеться про квартиру площею в 60,7 квадратних метрів у Києві. Інформації про інше майно в його декларації немає.

 

У декларації його дружини, члена Вищої кваліфікаційної комісії суддів Оксани Назарової зазначено, що восени 2018 року вона купила Mitsubishi Outlander 2018 року випуску.

 

14 червня 2014 року при заході на посадку в аеропорт Луганська терористами з ПЗРК був збитий Іл-76, на борту якого перебували 49 українських військовослужбовців (40 десантників 25-ї аеромобільної бригади та 9 членів екіпажу). 25 листопада 2014 року Назарова заарештували. 27 березня 2017 року Павлоградський міжрайонний суд визнав генерал-майора Віктора Назарова винним у загибелі українських військових в збитому терористами Іл-76 і засудив його до 7 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Засудженому генералу Міноборони дало квартиру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути