Ексклюзиви
пʼятниця, 11 червня 2021 17:37

Застрелився ексдепутат

Застрелився ексдепутат
У Чернівецькій області застрелився колишній депутат обласної ради 66-річний Михайло Петрик. Фото: npu.gov.ua

У Чернівецькій області застрелився колишній депутат обласної ради та ексдиректор Путильського держспецлісгоспу Михайло Петрик.

Це сталося вранці 10 червня в селищі Путила на березі гірської річки Путилка, пише УНІАН із посиланням на джерела в поліції.

За повідомленням чернівецьких інтернет-видань, Петрик скоїв самогубство нібито через хворобу. Однак у поліції щодо цього коментарів не надали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подарував дружині квіти й покликав дивитися на сюрприз: чоловік розніс собі голову в авто

Михайлові Петрику було 66 років, народився він у Путильському районі Чернівецької області (зараз - Вижницький район). Починав кар'єру лісничим Путильського держлісгоспу, також працював заступником директора лісгоспу, а в1998-1999 роки – головним лісничим цього підприємства. 1999 року Петрика призначили на посаду директора Карпатського держспецлісгоспу. Окрім того, він обіймав посаду заступника голови Путильської райдержадміністрації. З 2006-го до 2010 року був депутатом Чернівецької облради.

У райцентрі Шишаки на Полтавщині наклав на себе руки 55-річний Володимир Петренко – вистрелив у голову з рушниці. Був депутатом місцевої райради від політичної партії "Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина". Тіло чоловіка знайшла дружина в будинку. Мав вогнепальне поранення в голову. Поряд була мисливська рушниця, зареєстрована на господаря.

Зараз ви читаєте новину «Застрелився ексдепутат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути